´╗┐

Stiati ca ... vedete si celebritati

curiozitati despre vedete si celebritati - pagina 3

Stiati ca... Thomas Edison era ...

Stiati ca ...  Thomas Edison era considerat de catre profesorii sai "prea prost pentru a invata ceva"? A fost concediat de la primele doua locuri de munca pentru ca era "neproductiv". Ca inventator, a avut 1.000 de incercari nereusite pana sa inventeze becul. Cand un reporter l-a intrebat "Cum v-ati simtit esuand de 1.000 de ori?", Edison a raspuns: "Nu am esuat de 1000 de ori, ci becul a fost o inventie cu 1000 de pasi".

Curiozitati: Curiozitatea numarul 9 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Winston Churchill a ...

Stiati ca ...  Winston Churchill a ramas repetent in clasa a sasea si a pierdut toate competitiile electorale pentru functii publice pana cand, la varsta de 62 de ani, a devenit prim-ministru? Mai tarziu, avea sa scrie: "Nu renunta niciodata. Niciodata, niciodata, niciodata, niciodata - in nimic, mare sau mic, maret sau neinsemnat. Nu renunta niciodata cu exceptia cazurilor in care o faci pe considerente de onoare sau de bun simt Niciodata, niciodata, niciodata - nu renunta niciodata."

Curiozitati: Curiozitatea numarul 10 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Jim Carrey a ...

Stiati ca ...  Jim Carrey a locuit cu familia intr-un microbuz si apoi intr-un cort? Jim Carrey, nascut in 1962, este astazi un faimos actor si producator la Hollywood. Apreciat pentru naturaletea interpretarii sale, in copilarie si, ulterior, la scoala si-a exersat talentul intr-o serie de scenete prezentate in fata colegilor si prietenilor. Carey nu a trait insa confortabil in adolescenta. In timpul zilei mergea la scoala, iar noaptea lucra un schimb de 8 ore in fabrica Titan Wheels. Cand nu a mai fost capabil sa obtina note de trecere, a fost nevoit sa abandoneze scoala. Toate acestea s-au intamplat cand familia sa traversa o uriasa criza financiara, fiind nevoita sa doarma intr-un microbuz Volkswagen ce era parcat in diferite locuri din Canada. In cele din urma, viitorul mare actor s-a mutat intr-un cort amplasat in curtea surorii sale mai mari. Amintindu-si de acele vremuri, Jim Carrey spune ca atunci si-a dezvoltat simtul umorului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 11 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Halle Berry a ...

Stiati ca ...  Halle Berry a stat intr-un adapost pentru oamenii strazii? Momentul in care Halle Berry a decis sa devina actrita si sa se mute la Chicago pentru a-si incerca norocul, a coincis cu perioada in care a ramas fara bani. Desi a lucrat intr-un magazin si a participat la mai multe concursuri de frumusete, situatia ei financiara nu a cunoscut nicio imbunatatire. Atunci si-a sunat mama si a rugat-o sa-i trimita niste bani, dar aceasta refuzat-o. "Gandeste-te daca poti supravietui singura sau vino acasa!", i-a spus la telefon. Dar sfatul mamei a infuriat-o pe Halle Berry atat de tare incat nu i-a mai vorbit un an si jumatate. In toata aceasta perioada, ramasa fara locuinta, a trecut de la un adapost la altul. Astazi este, insa, una dintre cele mai mari si mai bine platite actrite de la Hollywood.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 12 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»