´╗┐

Stiati ca ... vedete si celebritati

curiozitati despre vedete si celebritati - pagina 4

Stiati ca... Frank O Dea ...

Stiati ca ...  Frank O Dea, antreprenor si scriito a ramas fara casa din cauza problemelor cu bautura? Co-fondator al celui mai mare lant canadian de magazine de cafea, scriitor si filantrop, Frank O'Dea s-a nascut in Montreal, iar la 20 de ani locuia pe strazi, cersind bani sau mancare. Asta s-a intamplat insa pana in 1975, cand, impreuna cu un prieten, Tom Culligan, a lansat lantul de magazine Second Cup. Astazi, reteaua s-a extins in 360 de locatii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 13 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Christopher Gardner nascut ...

Stiati ca ...  Christopher Gardner, nascut la 9 februarie 1954, este astazi un antreprenor american de succes, agent de bursa, investitor, speaker motivational, autor, si filantrop? La inceputul anilor 1980, Gardner a trait pe strada, impreunaacu fiul si sotia, in timp ce urma un program de formare profesionala in domeniul financiar. Filmul "The Pursuit of Happyness", cu Will Smith in rolul principal, are la baza autobiografia sa. Gardner a publicat deja doua carti, incluse pe lista de bestseller-uri a New York Times.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 14 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Jewel Kilcher nascuta ...

Stiati ca ...  Jewel Kilcher, nascuta in SUA pe data de 23 mai 1974, este astazi o cunoscuta cantareata, compozitoare, actrita si poeta, fiind invitata de Papa Ioan Paul al II-lea sa participe, la Vatican, la un Concert de Craciun? Desi melodiile sale s-au vandut in peste 27 de milioane de albune, Jewel a fost nevoita sa traiasca o perioada pe strazi, dupa ce a fost concediata. Cantareata a povestit ca ajunsese intr-o astfel de situatie din cauza faptului ca, respingand avansurile de natura sexuala ale sefului sau, aceasta nu i-a mai platit salariul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 15 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

Stiati ca... Suze Orman ofera ...

Stiati ca ...  Suze Orman ofera cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste administrarea finantelor personale si este condsiderata drept un "guru" in domeniul consultantei financiare? Insa cand s-a mutat la Berkeley, in primele zile ale carierei sale, s-a confruntat cu probleme dificile. Suze Orman nu si-a putut permite sa se mute timp de 4 luni din camionul in care locuia, castigandu-si existenta servind la mese, intr-un restaurant. De la chelnerita din tinerete, pana la consultantul financiar de astazi, a foat un drum lung. Dar Orman spune ca succesul a venit pana la urma, un succes care i-a permis investitii imobiliare in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari si obtinerea unei averi de 25 de milioane de dolari. In 2010, Forbes a inclus-o in Top 100 cele mai puternice femei din lume. A castigat doua premii premii Emmy si a scris noua carti care au intrat, consecutiv, in lista de bestseller-uri la New York Times.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 16 din categoria stiati ca... vedete si celebritati

« 1 2 3

4

5 6 7 »
«

»