´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 212

Stiati ca... ursul polar are ...

Stiati ca ...  ursul polar are dimensiuni foarte mari, picioarele sale solide sunt perfecte pentru deplasarea pe gheata, avand in terminatii gheare foarte intoarse? Totodata si blana cat si parul ii ajuta sa fie inotatori atat de buni, mai ales in apele inghetate, acestea tinandu-le de cald.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 845 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar denumit ...

Stiati ca ...  ursul polar denumit si ursul alb, deoarece are culoarea alba, desigur, este cel mai mare exemplar din familia ursilor, iar greutatea sa ajunge pana la aproximativ 680 de kilograme la masculi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 846 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in general se ...

Stiati ca ...  in general se poate spune ca ursii polari sunt animale individuale, ei isi duc traiul singuri, inafara perioadelor de imperechere, insa au fost sesizate si foarte multe grupuri alcatuite totusi cu precadere din mame si pui?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 847 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii sunt foarte ...

Stiati ca ...  puii sunt foarte mici si vulnerabili la nastere, ei sunt complet orbi, iar blana nu este deloc deasa, fiind mai degraba fina si greu de numit in acest caz blana. Dupa primele patru saptamani de viata, puii de urs polar "fac ochi" deci ii deschid, insa se vor deplasa singuri abia de la varsta de doua luni si ceva?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 848 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 209 210 211

212

213 214 215 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct