´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 214

Stiati ca... un urs polar ...

Stiati ca ...  un urs polar traieste pana la aproximativ 40 de ani? O femela poate sa aiba chiar si jumatate din dimensiunile unui mascul urs polar, ele avand o greutate maxima de 300 de kilograme pe cand un mascul atinge si 650 de kilograme.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 853 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar este ...

Stiati ca ...  ursul polar este o fiinta si foarte inteligenta, este tenace, isi procura cu usurinta hrana, stie sa treaca bine peste eventualele pericole, fiind un vanator excelent si un inotator de elita?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 854 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in prezent se ...

Stiati ca ...  in prezent se estimeaza ca ar exista aproximativ 40.000 de exemplare de ursi polari salbatici, deci inafara de cei tinuti in captivitate, acest numar fiind relativ mic, un motiv in plus de ingrijorare, avand in vedere ca e o specie protejata prin lege? Vanatul de ursi polari este strict interzis, chiar daca oamenii din acele zone ii vaneaza pentru blana, carne si grasime.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 855 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar nu ...

Stiati ca ...  ursul polar nu are alti dusmani inafara de cei mai de temut dusmani ai tuturor animalelor, adica omul? Subliniem acest lucru deoarece omul este singurul pradator al ursilor polari, acestia din urma fiind vanati pentru grasimea abundenta pe care o au si unii si pentru carne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 856 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 211 212 213

214

215 216 217 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct