´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 216

Stiati ca... veveritele nu depasesc ...

Stiati ca ...  veveritele nu depasesc in greutate un kilogram, coada lor poate atinge lungimi pana la 9 centimetri, iar lungimea lor totala este de pana la 23 de centimetri?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 861 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... unele specii de ...

Stiati ca ...  unele specii de veverite au si dungi, insa in general ele sunt monocolore, deci au o singura culoare, de la gri, inchis si deschis, pana la negru sau rosu-maroniu?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 862 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii sunt printre ...

Stiati ca ...  cangurii sunt printre animalele marsupiale vanate pentru blana lor cat si pentru carne, chiar daca este protejat prin lege in unele zone ale globului? Un alt exemplar este si ursuletul coala, vanat pentru blana sa moale.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 863 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... la nastere puii ...

Stiati ca ...  la nastere, puii de veverita, sunt foarte vulnerabili? Ei nu au nici blana si nici ochi, motiv pentru care multa vreme nu se pot descurca singuri, locuind alaturi de mamele lor. Insa in pargul maturitatii isi intemeiaza "propria casa". Totusi, daca afara este foarte frig atunci vom intalni probabil si cate doua veverite in cadrul aceleiasi vizuini, desi cea de-a doua veverita venita va trebui sa isi gaseasca propria casa imediat ce vremea se imbunatateste.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 864 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 213 214 215

216

217 218 219 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct