´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 229

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este un mamifer inconfundabil mai ales datorita celor doua nuante pe care le poarta, avand capul aproape alb complet, rotund, in jurul ochilor sau a urechilor blana sa fiind neagra? Corpul de asemenea are culoarea neagra pe membre si pe umeri, fiind alb in aproape tot restul corpului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 913 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii panda ascund ...

Stiati ca ...  ursii panda ascund un lucru foarte interesant si anume faptul ca la labele superioare, ei au cate sase gheare, sau mai bine spus si degete, cu ajutorul carora ei se urca in arbori, avand in vedere ca e obiceiul lor preferat, cele sase degete ajutandu-i sa isi mentina si echilibrul, deoarece corpul lor este destul de greoi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 914 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pana in anul ...

Stiati ca ...  pana in anul 1995, adorabilul ursulet Panda nu a fost considerat a fi o specie de urs, el fiind mai degraba incadrat in specia ratonilor, semanand destul de bine cu "verisorul" sau de pe atunci ratonul, care acum poarta si el un pseudonim demn de mandrit cu el, si anume "panda rosu"?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 915 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... habitatul natural al ...

Stiati ca ...  habitatul natural al ursilor Panda se ascunde in zone precum China, Vietnam si regiunea de nord a Birmaniei? Totusi cel mai des pot fi intalniti in zonele chineze, deoarece in celelalte oamenii le-au invadat prea mult habitatele, aceste mamifere nefiind tocmai prietenoase.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 916 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 226 227 228

229

230 231 232 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct