´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 247

Stiati ca... calul de mare ...

Stiati ca ...  calul de mare, denumit stiintific Hypocampus Hypocampus face parte din categoria pestilor, fiind in cele din urma tot o specie de peste, desi are cu totul alta forma fata de "fratii" sai inotatori?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 985 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... inaltimea unei girafe ...

Stiati ca ...  inaltimea unei girafe ii este de mare ajutor nu numai in cazul in care trebuie sa se hraneasca, ci si atunci cand trebuie sa se apere? Avand in vedere ca ii permite un camp vizual foarte dezvoltat, girafa poate destul de usor sa fuga de pericole deoarece le vede cu mult timp inainte sa ajunga la ea.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 986 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca au ...

Stiati ca ...  chiar daca au o statura impunatoare, girafele sunt cunoscute ca fiind animale foarte timide, tematoare? Ele fug atunci cand sunt atacate insa in cazul in care au si pui alaturi si sunt atacate atunci vor lovi cu picioarele, si avand in vedere marimea lor si greutatea osoasa, pot lovi chiar mortal sau cel putin pot sa provoace rani destul de grave.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 987 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca greutatea ...

Stiati ca ...  chiar daca greutatea medie a unei girafe ajunge pana la 900 de kilograme, se pare ca masculii pot avea chiar pana la 2000 de kilograme? Aceste animale sunt invatate sa traiasca numai in savana si in zone ale Saharei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 988 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 244 245 246

247

248 249 250 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct